News

Njoftim

Njoftim

Universiteti Shanghai Jiao Tong (SJTU) ofron mundësi studimi me një gamë të gjerë programesh diplomimi për studentë të huaj, duke përfshirë 60 programe Master dhe 41 Doktoratura në 25 shkolla
NJOFTIM

NJOFTIM

Diten e Enjte, date 17 Maj, ne Sallen e madhe te godines “Liria” do te organizohet aktiviteti Chinese Bridge 2018. Studentet finaliste do te konkurojne dhe shpalosin njohurite e tyre
NJOFTIM/NOTICE:

NJOFTIM/NOTICE:

The notice is informing you the registration of HSK and HSKK tests which will be held on Feb 11st 2018. The registration time of the test is from January 3rd 2017 to January 16th 2018.

Njoftim 01 Dhjetor

Të Gjithë studentët njoftohen se do të pezullohen leksionet nesër datë 01 dhjetor për shkak të motit të keq dhe emergjensës në shqipëri.Leksionet do të rifillojnë të hënën me datë
CLOSE
CLOSE

CIUT