News

Njoftim Kampi Veror

Njoftim Kampi Veror

Të gjithë të interesuarit për kursin e gjuhës dhe kulturës Kineze pranë Institutit Konfuci-UT, ju njoftojmë që sot datë 14/06/2021- 30/06/2021 hapen regjistrimet për “Programin Veror 2021”. Në këtë program veror
Njoftim

Njoftim

Ju njoftojmë se testi HSK dhe HSKK (të të gjitha niveleve) do të zhvillohet me datë 18/07/2021. Të gjithë studentët që duan të japin testin e HSK dhe HSKK, kanë
Viti i Ri Kinez 2021

Viti i Ri Kinez 2021

Viti i Ri Kinez 2021 Pandemia e COVID-19 shkaktoi krizë globale, duke e bërë vitin që po lëmë pas një vit të vështirë dhe plot sfida të cilat arritëm t’i
Njoftim : Yunnan University

Njoftim : Yunnan University

Për të gjithë të interesuarit Yunnan University ofron  bursa studimi për  programe gjuhësore Chinese Language Teachers, njëvjeçare, semestrale dhe katër javore përgjatë tërë vitit dhe full Bachelor Degree. Gjithashtu ofron
Testi HSK/HSKK

Testi HSK/HSKK

Me datë 12/07/2020 u zhvillua testi HSK dhe HSKK (të të gjitha niveleve). Testi u krye sipas rregullave udhëzese nga Ministria e Shendetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, për parandalimin e përhapjes
CLOSE
CLOSE

CIUT