“Gjuha Kineze, Filozofia dhe Biznesi”

Viti 2023 shënon 10-vjetorin e Institutit Konfuci në Universitetin e Tiranës. Me këtë rast, në mesin e serisë së aktiviteteve që përkujtojnë arritjet e kaluara të Institucionit dhe përvijojnë synimet dhe aspiratat e tij për të ardhmen, Instituti Konfuci në Universitetin e Tiranës ka kënaqësinë të shpallë thirrjen e tij për aplikime për Konferencën Ndërkombëtare,  

14- 15 Nëntor 2023, Aula Magna, Godina Liria, Tiranë  

Data të rëndësishme:  

 •  Dorëzimi i abstraktit: 30 qershor 2023 
 •  Njoftimi i pranimit: 15 korrik 2023  
  Gjuha e Konferencës: anglisht 

  Konferenca është planifikuar të zhvillohet në auditor. 

  Për dërgimin e abstrakteve email: [email protected] 
  Loader Loading...
  EAD Logo Taking too long?
  Reload Reload document
  | Open Open in new tab

  Shkarko [336.20 KB]