Informacion për Bursat në Kinë

Klikoni linqet poshtë për të shkarkuar :

Informacion për Bursat në Kinë

Klikoni linqet poshtë për të shkarkuar : NWU 2018 Confucius Institute Scholarship 孔子学院奖学金申请办法2018(1)(1) 同济大学2018年“孔子学院奖学金”招生简章 -中英文对照  

BURSAT

Ambasada e R.P të Kinës në bashkëpunim me Institutin Konfuci ҫdo vit ofron bursa mësimore për studentët më të mirë. Bursat e ofruara kanë si qëllim përhapjen e kulturës kineze, mësimdhënien  e gjuhës kineze, nxitjen e bashkëpunimit midis Kinës dhe Shqipërisë etj. Prej 3 vitesh studentë shqiptarë studiojnë përmes bursave në universitetet më të mira […]

CLOSE
CLOSE

CIUT