REGJISTRIM PËR TESTIN HSK/HSKK

Ju njoftojmë se testi HSK dhe HSKK (të të gjitha niveleve) do të zhvillohet me datë 20/03/2021. Të gjithë studentët që duhan të japin testin e HSK dhe HSKK, kanë afat për tu regjistruar deri me datë 21 shkurt 2021, ora 17:00 sipas orës lokale. Ju mund të regjistroheni vet përmes website-it  www.chinesetest.cn ose mund ti kërkoni […]

“ Rezultatet e testeve HSK/HSKK”

Të gjithë studentët e gjuhës dhe kulturës kineze, që kanë dhënë provimin HSK/HSKK me datë 12/07/2020 ju lutemi të paraqiteni për të tërhequr certifikatat, pranë zyrave tona, të hënë- të enjte nga ora 9:00-15:00, dhe të premten nga ora 9:00-13:00.

Njoftim

Njoftim: Ju njoftojmë se testi i HSK dhe HSKK (të të gjitha niveleve) do të zhvillohen me datë 3.12.2017. Regjistrimet për këto teste duhet të bëhen deri në datë 09.11.2017. Të gjithë të interesuarit të paraqiten pranë Institutit Konfuci  për të bërë regjistrimet për të gjitha nivelet e HSK/HSKK.  Ju mirëpresim!

HSK

HSK Provimi i nivelit të gjuhës kineze (HSK) është një provim në seri që kontrollon nivelin e gjuhës kineze të njerëzve gjuha amtare e të cilëve nuk është gjuha kineze. Ky provim kontrollon aftësinë e komunikimit të kandidatëve në gjuhën kineze gjatë studimit të tyre në shkollë ose në universitet, ose gjatë punëve të tyre […]

CLOSE
CLOSE

CIUT