“ Rezultatet e testeve HSK/HSKK”

Të gjithë studentët e gjuhës dhe kulturës kineze, që kanë dhënë provimin HSK/HSKK me datë 12/07/2020 ju lutemi të paraqiteni për të tërhequr certifikatat, pranë zyrave tona, të hënë- të enjte nga ora 9:00-15:00, dhe të premten nga ora 9:00-13:00.