KAMPI VEROR NË KINË 2024

Hapen regjistrimet nga data 09-29 Prill, 2024 për kampin veror. Instituti Konfuci organizon kampin veror “BFSU Chinese Bridge Summer Camp: Understanding China”, në bashkëpunim me Universitetin e Studimeve të Huaja në Pekin, i cili mundëson qëndrimin e studentëve shqiptarë në kampusin e Pekinit. Kampi veror këtë vit do të jetë me një kohëzgjatje prej dy […]

KAMPI VEROR NË KINË

Hapen regjistrimet nga data 16-25 Maj, 2023 për kampin veror.   Instituti Konfuci organizon kampin veror “You and Me in Beijing”, në bashkëpunim me Universitetin e Studimeve të Huaja në Pekin, i cili mundëson qëndrimin e studentëve shqiptarë në kampusin e Pekinit.   Kampi veror këtë vit do të jetë me një kohëzgjatje prej dy […]

KAMPI VEROR NË KINË 2019

Instituti Konfuci prej tre vitesh organizon kampin veror “Summer Camp of Beijing”, në bashkëpunim me Universitetin e Studimeve të Huaja në Pekin, i cili mundëson qëndrimin e studentëve shqiptarë në kampusin e Pekinit. Kampi veror këtë vit pati një kohëzgjatje prej dy javësh në muajin Korrik, datë 14-28 Korrik 2019, dhe  mirëpriti 24 studentë shqiptarë […]

KAMPET VERORE

Instituti Konfuci prej dy vitesh organizon kampin veror “Summer Camp of Beijing”,në bashkëpunim me Zyrat e Institutit Konfuci Hanban në Pekin, i cili mundëson qëndrimin e studentëve shqiptarë në kampusin e Pekinit. Kampi veror në Pekin  në një kohëzgjatje prej dy javësh ( 14 ditësh) në muajin Korrik, mirëpret 20 studentë shqiptarë të Institutit Konfuci, […]

KAMPET VERORE

Instituti Konfuci prej dy vitesh organizon kampin veror “Summer Camp of Beijing”,në bashkëpunim me Zyrat e Institutit Konfuci Hanban në Pekin, i cili mundëson qëndrimin e studentëve shqiptarë në kampusin e Pekinit. Kampi veror në Pekin  në një kohëzgjatje prej dy javësh ( 14 ditësh) në muajin Korrik, mirëpret 20 studentë shqiptarë të Institutit Konfuci, […]

CLOSE
CLOSE

CIUT