Njoftojmë të gjithë të interesuarit se nga data 5 tetor 2020

Njoftojmë të gjithë të interesuarit se nga data 5 tetor 2020 deri në datë 26 tetor 2020 mund të kryeni regjistrimet për gjuhën dhe kulturën kineze (semestri i parë) për vitin akademik 2020-2021. Regjistrimi duhet të bëhet nga të gjithë studentët. Për të kryer regjistrimin, klikoni këtu:

https://docs.google.com/forms/d/1TV-J-X8tur10Hk3ROuv4elyX5JbYBHPLDudnY9YePx0/edit