Te gjitha

KURSET

KURSET

KURSET Instituti Konfuci në Universitetin e Tiranës për promovimin e gjuhës dhe kulturës kineze ofron mundësinë e zhvillimit të kurseve mësimore për gjuhën kineze. Nivelet që ofrohen janë: Nivelet e

CIUT

CLOSE
CLOSE