Kampionati futbollistik për kupën e CIUT 2019

Me datë 03/06/2019, u hap kampionati futbollistik për kupën e CIUT për të festuar 70 vjetorin e Marrëdhënieve Diplomatike Kino-Shqipëtare organizuar nga Ambasada e R.P e Kinës dhe Instituti Konfuci-UT,