Te gjitha

KURSET

KURSET

KURSET Instituti Konfuci në Universitetin e Tiranës për promovimin e gjuhës dhe kulturës kineze ofron mundësinë e zhvillimit të kurseve mësimore për gjuhën kineze. Nivelet që ofrohen janë: Nivelet e
Njoftim

Njoftim

Testimi i gjuhes kineze HSK do te mbahet diten e diele date 11 Qershor 2017. Afati i fundit per regjistrim eshte dita e premte date 12 Maj 2017. Regjistrimet behen

Njoftim

Instituti Konfuci ju njofton se leksionet e semestrit te dyte te gjuhes dhe kultures kineze per fillestare do te fillojne diten e Hene date 13 Mars. Grupet jane te ndara

Njoftim

Instituti Konfuci ne Universitetin e Tiranes fton te gjithe studentet te marrin aplikojne per konferencat e meposhtme. Aplikimi duhet te behet personalisht nga vete studenti, dhe kryhet vetem online, pa

CIUT

CLOSE
CLOSE