Aktivitete

AKTIVITETET

AKTIVITETET

Ҫdo vit i ri akademik në Institutin Konfuci shoqërohet me një shumëllojshmëri aktivitetesh. Aktivitetet përkojnë sipas datave të kalendarit kinez dhe janë: Konkursi i Kulturës Kineze, Festa e Fenerit Kinez, Viti i Ri Kinez, Festa e Varkës së Dragoit, Chinese…

CIUT