KONFERENCA E 11-te GLOBALE E INSTITUTIT KONFUCI

Ne datat 10-11 Dhjetor 2016 u mbajt ne Kunming (Provinca Yunnan, Kine) Konferenca e 11-te Globale e Institutit Konfuci. Kjo eshte nje nder konferencat me madheshtore mbare nderkombetare.

15400964_1918479631706238_8587987627952055908_n

Pjesmarres ishin Drejtoret e Institutit Konfuci dhe Rektoret/zv-Rektoret e Universiteteve nga mbare bota, per nje numer total prej 2 mije te ftuarish te nivelit te larte. Delegacioni Shqiptar perbehej nga zv-Rektori i UT, z.Bernard Dosti dhe nga Drejtori i Institutit Konfuci ne UT, z.Erion Malaj.

15578489_1918479401706261_8623481446970181571_n

Ne Konference mori pjese zv-Kryeministrja, Ministri i Arsimit, disa zv-Ministra dhe drejtues te tjere te larte te Republikes Popullore te Kines.

15541230_1918479528372915_1052887849744994490_n

Kjo konference mbahet cdo fund viti ku gjithashtu shperndahen vleresimet per Institutet me te mira ne rang nderkombetar

15542125_1918479588372909_542112669219695871_n

15542308_1918479358372932_4928152278033142087_n

15380818_1918479368372931_6509093200124244033_n

15390942_1918479381706263_3357392782355657321_n

15541545_1918479538372914_8214239972746961361_n

15442281_1918479511706250_7826424784736002176_n

15442248_1918479455039589_655054652394012509_n

15492412_1918479498372918_3586858677539333083_n

15541443_1918479341706267_8743013793365203858_n-1

15390767_1918479438372924_5634899112711380833_n

15541676_1918479581706243_1421799200703379789_n