Koncert Orkestra Simfonike

Ne kuader te festes se pranveres (Vitit te Ri Kinez 2017) ne date 13 Janar, ora 19:00 ne Sallen e Universitetit te Arteve, Ambasada e R.P. te Kines ne Shqiperi ne bashkepunim me RTVSH organizon nje koncert.

Muzike e njohur klasike Kineze do te performohet nga dirigjent dhe instrumentist nga Orkestra Sinfonike e Shenzhen (Kine) dhe Orkestra e RTVSH. Te gjithe studentet e Institutit Konfuci jane te ftuar bashke me familjaret apo miqt e tyre. HYRJA ESHTE E LIRE. Shihemi ne sallen e Universitetit te Arteve