Informacion mbi datat dhe pagesat per testimin HSK

Informacion mbi HSK
Per here te pare ne Shqiperi, provimi i gjuhes kineze HSK do te zhvillohet prane Institutit Konfuci ne Universitetin e Tiranes.
Ky testim, mundeson perfitimin e bursave te plota Universitare (Bachelor, Master, P.H.D) te cilat ofrohen nga qeveria Kineze per studente te huaj.
Dokumentacioni i nevojshem per tu regjistruar:
1. Fotokopje e pasaportes ose e kartes se identitetit
2. Mandati i pageses (do te kryhet ne banke dhe kopja e mandatit sillet diten e regjistrimit prane Institutit)
Diten e zhvillimit te provimit personi duhet te kete me vete pasaporten ose karten e identitetit me te cilen eshte regjistruar. Ky dokument te jete me afat te vlefshem dhe te mos i kete kaluar data e skadimit. Provimi zhvillohet vetem me lapsa 2B, te cilet do ju jepen nga stafi i pedagogeve diten e provimit. Asnje model tjeter lapsi ose stilolapsi nuk eshte i vlefshem pasi nuk mund te korigjohet me pas nga aparaturat ne Kine.
Mundesite per zhvillimin e ketij provimi do ti keni ne datat si me poshte:
1. Mars
2. Maj
3. Shtator
4. Tetor
Apeli i pare do te jete ne date 19 Mars 2017 dhe regjistrimi duhet te kryhet brenda dates 19 Shkurt. Per datat e sakte te apeleve te tjera do ju percillet informacioni ne muajt ne vazhdim.
Pagesat per zhvillimin e provimit HSK do te jene si me poshte:
HSK 1 – 1500 leke
HSK 2 – 2200 leke
HSK 3 – 3000 leke
HSK 4 – 3700 leke
HSK 5 – 4400 leke
HSK 6 – 5200 leke

KLIKO NE BANER