Njoftim

Instituti Konfuci ne Universitetin e Tiranes fton te gjithe studentet te marrin aplikojne per konferencat e meposhtme.

Aplikimi duhet te behet personalisht nga vete studenti, dhe kryhet vetem online, pa patur nevoje te paraqiteni prane Institutit.
Ne rast se keni ndonje pyetje apo paqartesi mbi menyren si funksionojne keto konferenca dhe se cfare mbulojne universitetet organizatore, atehere ju lutem na kontaktoni ose drejtohuni me email tek drejtori i Institutit Konfuci UT : [email protected]


Suksese