Njoftim

Instituti Konfuci ju njofton se leksionet e semestrit te dyte te gjuhes dhe kultures kineze per fillestare do te fillojne diten e Hene date 13 Mars. Grupet jane te ndara si me poshte. Ju lutem konsultoni grupet dhe gjeni emrin tuaj.

Suksese!