Sot ne oren 18:30 do te shfaqim filmin e dyte ne kuader te aktivitetit “Muaji i kinemase Kineze”.

Filmi titullohet SUPER EXPRESS (2016)! Merrni miqte tuaj dhe bashkohuni me ne ne sallen e madhe “Aula Magna” te Godines Liria!
Hyrja Falas! Filmi shoqerohet me titra ne gjuhen angleze.
Per trailerin e filmit te sotem klikoni ketu: