Neser DATE 14.11.2017 ne oren 18:30 do te shfaqim filmin e trete, KUNG FU YOGA (2017)

Neser DATE 14.11.2017 ne oren 18:30 do te shfaqim filmin e trete ne kuader te aktivitetit “Muaji i kinemase Kineze”. Filmi titullohet KUNG FU YOGA (2017)! Merrni miqte tuaj dhe bashkohuni me ne ne sallen e madhe “Aula Magna” te Godines Liria!
Hyrja Falas! Filmi shoqerohet me titra ne gjuhen angleze.
Per trailerin e filmit klikoni ketu: