Njoftim 01 Dhjetor

Të Gjithë studentët njoftohen se do të pezullohen leksionet nesër datë 01 dhjetor për shkak të motit të keq dhe emergjensës në shqipëri.Leksionet do të rifillojnë të hënën me datë 04 dhjetor.