Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e ri 2018 ! NJOFTIM

Me rastin e festave te fundvitit, Insituti Konfuci do te qendroje i mbyllur nga data 25 Dhjetor deri ne 7 Janar .

Leksionet do te rifillojne normalisht nga dita e Hene, date 8 Janar