Bursat

BURSAT

BURSAT

Ambasada e R.P të Kinës në bashkëpunim me Institutin Konfuci ҫdo vit ofron bursa mësimore për studentët më të mirë. Bursat e ofruara kanë si qëllim përhapjen e kulturës kineze, mësimdhënien  e gjuhës kineze, nxitjen e bashkëpunimit midis Kinës dhe…

CIUT