Studentet që janë regjistruar për semestrin e I të vitit akademik 2019-2020…

Studentet që janë regjistruar për semestrin e I të vitit akademik 2019-2020, ju njoftojmë që mësimet fillojnë me datë 21.10.2019. Për të parë orarin dhe grupet e gjuhës Kineze ku ju bëni pjesë, ju lutemi shkarkoni dokumentin e mëposhtëm: