Me datë 15 shkurt 2022

Me datë 15 shkurt 2022, kishim kënaqësinë të festonim Festën e Fenerëve. Në këtë ceremoni festive në mjediset e ambasadës, kyrediplomati i Republikës popullore të Kinës në Shqipëri, Sh. T. Z. Zhou Ding u akordoi 33 të rinjve shqipëtarë, që studiojnë gjuhën dhe kulturën kineze, pranë Institutit Konfuci-UT, bursat e Ambasadorit. Në këtë ceremoni ishin të pranishëm, Ministrja e Shtetit për Rininë dhe Femijët Bora Muzhaqi, miq të vjetër të Shoqatës së Miqësisë kino-shqipëtare, violinisti Valin Qerimaj, që së shpejti do të përformojë në Kinë, si dhe studentë të Institutit Konfuci-UT.