Regjistrimet në kursin e gjuhës dhe kulturës Kineze pranë Institutit Konfuci-UT


Regjistrimet në kursin e gjuhës dhe kulturës Kineze pranë Institutit Konfuci-UT për vitin akademik 2022-2023 (Semestri i parë)
Të gjithë të interesuarit për kursin e gjuhës dhe kulturës Kineze pranë Institutit Konfuci-UT për vitin akademik 2022-2023 (Semestri i parë), ju njoftojmë që me datë 20/09/2022- 20/10/2022 hapen regjistrimet (në auditor). Kurset nisin pas datës 21/10/2022. Regjistrimi duhet të bëhet nga të gjithë studentët (të të gjitha niveleve) dhe është online në faqen tonë www.ciut.edu.al. Për të kryer regjistrimin klikoni këtu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd56wnbszvzcX1x0Vp2VqPbUiWVoFKk8bvSZYjJeQDab_eEdw/viewform