Njoftim Me datë 26 shtator 2022

Me datë 26 shtator 2022, në sallën “Aula Magna” të Universitetit të Tiranës në kuadrin hapjes së Javës së Kulturës Kineze, Ambasada E Republikës Popullore e Kinës, në bashkëpunim me studentë dhe pedagogë të Institutit Konfuci-UT, zhvilloi aktivitetin “Duke Përjetuar Taiji Kineze”. Taiji, është një lloj i artit marcial tradicional kinez, rënditur si trashëgimi kulturore nga UNESCO në vitin 2020.