Orari Semestri i I, Viti Akademik 2020-2021

 Të gjithë të interesuarit e gjuhës dhe kulturës kineze, ju njoftojmë se: Sipas udhëzimeve të Universitetit të Tiranës, Instituti Konfuci-UT, ka nisur  leksionet online, nëpermjet platformës ZOOM. Të gjithë studentët e regjistruar, janë njoftuar përmes emailit nga pedagogu përkatës, mbi orarin dhe kriteret e kursit. Në foto do të gjeni oraret për secilin nivel, për semestrin e parë të vitit akademik 2020-2021. Në rast se ju jeni regjistruar, por nuk keni marr një njoftim nga pedagogu juaj, na kontaktoni në adresën [email protected]