REGJISTRIM PËR TESTIN HSK/HSKK

Ju njoftojmë se në bazë të vendimit nga Ministria e Arsimit Sportit dhe Rinisë dhe nga Komiteti Teknik i Ekspertëve për parandalimin e përhapjes së COVID-19, testi HSK/HSKK (të të gjitha niveleve) do të zhvillohet online me datë 13/03/2021. Të gjithë studentët që duan të japin testin e HSK/HSKK, kanë afat për tu regjistruar deri me datë 03 Mars 2021. Ju mund të regjistroheni vet përmes website-it  www.chinesetest.cn ose mund ti kërkoni pedagogut përkatës t’ju regjistroj, pasi ti keni dorëzuar dhe mandatin e pagesës për testim (faturën për pagesë mund ta merrni nga pedagogu juaj). Studentët që janë regjistruar më parë për testin e datës 20 Mars 2021, duhet të regjistrohen sërish për testin e datës 13 Mars 2021. Për cdo informacion apo paqartësi ju mund të na kontaktoni në adresën tonë të email-it: [email protected]