HSK

Njoftim

Njoftim

Ju njoftojmë se testi HSK dhe HSKK (të të gjitha niveleve) do të zhvillohet me datë 18/07/2021. Të gjithë studentët që duan të japin testin e HSK dhe HSKK, kanë
Testi HSK/HSKK

Testi HSK/HSKK

Me datë 12/07/2020 u zhvillua testi HSK dhe HSKK (të të gjitha niveleve). Testi u krye sipas rregullave udhëzese nga Ministria e Shendetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, për parandalimin e përhapjes
Njoftim

Njoftim

Ju njoftojmë se nga sot datë 14 shkurt 2020 deri në datë 14 Mars 2020 mund të kryeni regjistrimet për gjuhën dhe kulturën kineze (semestri i dytë) për vitin akademik

Njoftim

Njoftim: Ju njoftojmë se testi i HSK dhe HSKK (të të gjitha niveleve) do të zhvillohen me datë 3.12.2017. Regjistrimet për këto teste duhet të bëhen deri në datë 09.11.2017.
HSK

HSK

HSK Provimi i nivelit të gjuhës kineze (HSK) është një provim në seri që kontrollon nivelin e gjuhës kineze të njerëzve gjuha amtare e të cilëve nuk është gjuha kineze.
CLOSE
CLOSE

CIUT