Njoftim

Njoftim:

Ju njoftojmë se testi i HSK dhe HSKK (të të gjitha niveleve) do të zhvillohen me datë 3.12.2017. Regjistrimet për këto teste duhet të bëhen deri në datë 09.11.2017. Të gjithë të interesuarit të paraqiten pranë Institutit Konfuci  për të bërë regjistrimet për të gjitha nivelet e HSK/HSKK.

 Ju mirëpresim!