Ceremonia e 10-vjetorit të Institutit Konfuci në Universitetin e Tiranës

Me datë 16 nëntor 2023 në mbrëmje, Instituti Konfuci në Universitetin e Tiranës zhvilloi ceremoninë e 10- vjetorit. Kjo ceremoni u shoqërua me një falenderim të vecantë shoqëruar nga një dhuratë vlerësimi për Prof. Dr. Dhori Kulen, si themeluesi i institutit dhe zv/Rektorin e BFSU, Prof. Dr. JIA Dezhong si përfqësues i universitetit partner dhe Prof. dr. Ke Jing, Dekane e Fakultetit të Gjuhëve dhe Kulturave Europiane në BFSU, albanologe, studiuese e letërsisë, gjuhës, identitetit dhe kulturës shqiptare; drejtuese projektesh albanologjike; përkthyese e letërsisë shqipe në gjuhën kineze, e cila gjithashtu nga Akademia e Shkencave të Shqipërisë u vlerësua me diplomën e anëtarit të nderit.
Në këtë ceremoni gjithashtu ishin të pranishëm personalitete të rëndësishme të universitetit partner BFSU, Universitetit të Tiranës, universiteteve në Shqipëri, Instituteve Konfuci në rajon, përfaqësues nga Bashkia Tiranë, miq të vjetër e të rinjë, stafi dhe studentë.
Gjejmë rastin t’ju falenderojmë të gjithëve për mbështetjen dhe bashkëpunimin e secilit ndër këto vite.

jpeg-optimizer_0baaa56c1543a24130c4329022651f9 jpeg-optimizer_0f90aeea54f6427701fb983c9234eb2 jpeg-optimizer_3c9c2ed15bb7cc3919efe0fd5758fd7 jpeg-optimizer_3f51f8b819fa7a256bc58577a0cf1bb jpeg-optimizer_13e1775f7f1eebc39711c3d3bc56ca2 jpeg-optimizer_4467bf7f6be6475adf972d3c54398b9 jpeg-optimizer_9726932c2e3cd7e9669799bb7ae154e jpeg-optimizer_abfbcb9074f5fe37e2213beb4d05c1f jpeg-optimizer_b4e175f1ff29a1b9da71c96db25878f jpeg-optimizer_b9fde3c48fa87a77c179a55be885676 jpeg-optimizer_c296d19304f1c299216fa71f9ab5d8a jpeg-optimizer_e5c0ff8aa51adf1dd24e9c5a9240bb2 jpeg-optimizer_3ae11d6fdc5e4b5925c1cd90e25ceb6
<
>