Regjistrimet në kursin e gjuhës dhe kulturës Kineze pranë Institutit Konfuci-UT për vitin akademik 2023-2024 (Semestri i parë)

Të gjithë të interesuarit për kursin e gjuhës dhe kulturës Kineze pranë Institutit Konfuci-UT për vitin akademik 2023-2024 (Semestri i parë), ju njoftojmë që me datë 11/09/2023- 11/10/2023 hapen regjistrimet. Kurset nisin pas datës 16/10/2023. Regjistrimi duhet të bëhet nga të gjithë studentët (të të gjitha niveleve) dhe është online në faqen tonë www.ciut.edu.al. Për të kryer regjistrimin klikoni në linkun Këtu: KLIKO