Njoftim : Regjistrimet për gjuhën dhe kulturën kineze…

Njoftim : Regjistrimet për gjuhën dhe kulturën kineze…

Njoftim : Regjistrimet për gjuhën dhe kulturën kineze…

Ju njoftojmë se nga sot datë 14 shkurt 2020 deri në datë 14 Mars 2020 mund të kryeni regjistrimet për gjuhën dhe kulturën kineze (semestri i dytë) për vitin akademik 2019-2020. Regjistrimi duhet të bëhet nga të gjithë studentët (përjashtohen nga regjistrimi vetëm studentet e niveleve HSK 3 dhe HSK 4, të cilët vazhdojnë pjesën e mbetur të programit në semestrin e dytë). Për të kryer regjistrimin Kliko Këtu

CIUT