Njoftim : Të gjithë të interesuarit e gjuhës dhe kulturës kineze, ju njoftojmë se…

Të gjithë të interesuarit e gjuhës dhe kulturës kineze, ju njoftojmë se:
Sipas udhëzimeve të Universitetit të Tiranës, Instituti Konfuci-UT, ka nisur sot leksionet online, nëpermjet platformës ZOOM. Të gjithë studentët e regjistruar, janë njoftuar përmes emailit nga pedagogu përkatës.
Në rast se ju jeni regjistruar, por nuk keni marr një njoftim nga pedagogu juaj, na kontaktoni në adresën [email protected]