Ditën e martë me datë 28/05/2019 në orën 17:30-20:00

Optimized-DSC_0006 - Kopie Optimized-DSC_0009 - Kopie Optimized-DSC_0015 - Kopie Optimized-DSC_0019 - Kopie Optimized-DSC_0020 - Kopie Optimized-DSC_0023 - Kopie Optimized-DSC_0025 - Kopie Optimized-DSC_0026 - Kopie Optimized-DSC_0030 - Kopie Optimized-DSC_0034 - Kopie Optimized-DSC_0037 - Kopie Optimized-DSC_0038 - Kopie Optimized-DSC_0042 - Kopie Optimized-DSC_0043 - Kopie Optimized-DSC_0044 - Kopie Optimized-DSC_0047 - Kopie Optimized-DSC_0057 - Kopie Optimized-DSC_0060 - Kopie Optimized-DSC_0071 - Kopie Optimized-DSC_0082 - Kopie Optimized-DSC_0084 - Kopie Optimized-DSC_0088 - Kopie Optimized-DSC_0089 - Kopie Optimized-DSC_0090 - Kopie Optimized-DSC_0092 - Kopie Optimized-DSC_0098 - Kopie Optimized-DSC_0104 - Kopie Optimized-DSC_0109 - Kopie Optimized-DSC_0113 - Kopie Optimized-DSC_0117 - Kopie Optimized-DSC_0120 - Kopie Optimized-DSC_0124 - Kopie Optimized-DSC_0129 - Kopie Optimized-DSC_0133 - Kopie Optimized-DSC_0138 - Kopie Optimized-DSC_0153 - Kopie Optimized-DSC_0159 - Kopie Optimized-DSC_0166 - Kopie Optimized-DSC_0170 - Kopie Optimized-DSC_0173 - Kopie Optimized-DSC_0180 - Kopie Optimized-DSC_0185 - Kopie Optimized-DSC_0187 - Kopie Optimized-DSC_0202 - Kopie Optimized-DSC_0208 - Kopie Optimized-DSC_0212 - Kopie Optimized-DSC_0215 - Kopie Optimized-DSC_0218 Optimized-DSC_0221 Optimized-DSC_0223 Optimized-DSC_0225 Optimized-DSC_0227 Optimized-DSC_0230 Optimized-DSC_0237 Optimized-DSC_0243 Optimized-DSC_0246
<
>

Njoftim

Ditën e martë me datë 28/05/2019 në orën 17:30-20:00, Instituti Konfuci-UT organizoi finalen e konkursit “The 18th Chinese Bridge-Chinese Proficiency Competition For Foreign College Students”. Në këtë aktivitet ishin të pranishëm ambasadori i R.P të Kinës, Sh.T.Z. Zhou Ding dhe zv.rektorja Gentiana Kera, të cilët ndanë dhe cmimet për fituesit, përfaqësues të shoqatave të ndryshme shqipëtaro-kineze dhe përfaqësues të bizneseve kineze në Shqipëri.
Në këtë konkurs u shpallën fitues: vendi i I- Margherita Rossi, e cila do të përfaqësojë Shqipërinë në konkursin e “Chinese Bridge” për shkollat e mesme në rang botërorë në Kinë.
Vendi i II- Steljan Alia, i cili do të përfaqësojë Shqipërinë në konkursin “Chinese Bridge” për universitet në rang botërorë në Kinë, Institutin Konfuci-UT.
Vendi i III- Xhesika Gërbi, e cila do të shkojë si shoqëruese dhe spektatore e konkursit Chinese Bridge në rang botërorë në Kinë.
Falenderojmë të gjithë studentët e tjerë që ishin pjesmarrës në këtë konkurs dhe i urojmë suksese të mëtejshme fituesve!