News

Njoftim

Njoftim

Testimi i gjuhes kineze HSK do te mbahet diten e diele date 11 Qershor 2017. Afati i fundit per regjistrim eshte dita e premte date 12 Maj 2017. Regjistrimet behen

Njoftim

Instituti Konfuci ne Universitetin e Tiranes fton te gjithe studentet te marrin aplikojne per konferencat e meposhtme. Aplikimi duhet te behet personalisht nga vete studenti, dhe kryhet vetem online, pa
CLOSE
CLOSE

CIUT