Blogs Style 3

Njoftim

Njoftim

Testimi i gjuhes kineze HSK do te mbahet diten e diele date 11 Qershor 2017. Afati i fundit per regjistrim eshte dita e premte date 12 Maj 2017. Regjistrimet behen

Njoftim

Instituti Konfuci ju njofton se leksionet e semestrit te dyte te gjuhes dhe kultures kineze per fillestare do te fillojne diten e Hene date 13 Mars. Grupet jane te ndara
CLOSE
CLOSE

CIUT