Njoftim per kampin veror ne Pekin ne datat 23 KORRIK 2017 deri me 5 GUSHT 2017

Njoftojme te gjithe studentet e Institutit Konfuci-UT se do te organizojme nje grup prej 20 studentesh, te cilet do te jene pjese e kampit veror dy javor ne Pekin. Te gjitha shpenzimet ne Kine (perjashto bileten e udhetimit vajtje-ardhje Tirane-Pekin) do te mbulohen nga Universiteti I Gjuheve te Huaja te Pekinit partner I Universitetit te Tiranes.

Te gjithe te interesuarit duhet te paraqiten prane zyrave tona per te bere regjistrimin me dokumentacionin si me poshte:

1. CV (version elektronik)
2. Foto format pasaporte (version elektronik)
3. Fotokopje e faqes kryesore te pasaportes
4. Adresen e e-mailit dhe numrin tuaj te telefonit (do te plotesohen fizikisht me paraqitjen tuaj ne zyrat tona)

KUJDES: Kusht themelor eshte qe personi te jete student I gjuhes kineze ne Institutin Konfuci.

Nese kerkesat do te jene me te shumta se sa numri I caktuar nga Universiteti ne Kine, Instituti Konfuci- UT do te vendose disa kritere per perzgjedhjen e studenteve.

JU MIREPRESIM!