NJOFTIM PER PEZULLIMIN E LEKSIONEVE

NJOFTIM PER PEZULLIMIN E LEKSIONEVE 11 DERI NE 17 PRILL:
Per arsye se te gjithe pedagoget e Institutit Konfuci do te jene te angazhuar me nje delegacion qe do te vizitoje Tiranen, leksionet do te pezullohen dhe do te rifillojne diten e Marte date 18 Prill.