Blogs Style 4

Njoftim

Njoftim

Bazuar në marrëveshjen që Universiteti i Tiranës ka me Qendrën për Edukim dhe Bashkëpunim Gjuhësor (CLEC) dhe me Universitetin e Studimeve të Huaja Pekin, Znj. ZHANG XIAOYING, është emëruar si
Njoftim Kampi Veror

Njoftim Kampi Veror

Të gjithë të interesuarit për kursin e gjuhës dhe kulturës Kineze pranë Institutit Konfuci-UT, ju njoftojmë që sot datë 14/06/2021- 30/06/2021 hapen regjistrimet për “Programin Veror 2021”. Në këtë program veror
Njoftim

Njoftim

Ju njoftojmë se testi HSK dhe HSKK (të të gjitha niveleve) do të zhvillohet me datë 18/07/2021. Të gjithë studentët që duan të japin testin e HSK dhe HSKK, kanë

CIUT