Njoftim mbi regjistrimet në kursin e gjuhës dhe kulturës Kineze pranë Institutit Konfuci-UT për vitin akademik 2023-2024 (Semestri i dytë)

Të gjithë të interesuarit për kursin e gjuhës dhe kulturës Kineze pranë Institutit Konfuci-UT për vitin akademik 2023-2024 (Semestri i dytë), ju njoftojmë që me datë 21/02/2024- 15/03/2024 hapen regjistrimet. Kurset nisin pas datës 18/03/2024. Regjistrimi duhet të bëhet nga të gjithë studentët (të të gjitha niveleve) dhe është online në faqen tonë www.ciut.edu.al. Për të kryer regjistrimin klikoni në linkun këtu: KLIKO