Testi HSK/HSKK

Me datë 12/07/2020 u zhvillua testi HSK dhe HSKK (të të gjitha niveleve). Testi u krye sipas rregullave udhëzese nga Ministria e Shendetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, për parandalimin e përhapjes së COVID-19.
Ju falenderojmë të gjithëve për bashkëpunimin tuaj dhe ju urojmë rezultate sa më të mira.