KAMPI VEROR NË KINË 2024

Hapen regjistrimet nga data 09-29 Prill, 2024 për kampin veror. Instituti Konfuci organizon kampin veror “BFSU Chinese Bridge Summer Camp: Understanding China”, në bashkëpunim me Universitetin e Studimeve të Huaja në Pekin, i cili mundëson qëndrimin e studentëve shqiptarë në kampusin e Pekinit. Kampi veror këtë vit do të jetë me një kohëzgjatje prej dy […]

Njoftim mbi regjistrimet në kursin e gjuhës dhe kulturës Kineze pranë Institutit Konfuci-UT për vitin akademik 2023-2024 (Semestri i dytë)

Të gjithë të interesuarit për kursin e gjuhës dhe kulturës Kineze pranë Institutit Konfuci-UT për vitin akademik 2023-2024 (Semestri i dytë), ju njoftojmë që me datë 21/02/2024- 15/03/2024 hapen regjistrimet. Kurset nisin pas datës 18/03/2024. Regjistrimi duhet të bëhet nga të gjithë studentët (të të gjitha niveleve) dhe është online në faqen tonë www.ciut.edu.al. Për […]

Ceremonia e dhënies së bursës së Ambasadorit

Me datë 17 nëntor 2023, në bashkëpunim me Ambasadën e Republikës Popullore të Kinës, Instituti Konfuci në Universitetin e Tiranës organizoi ceremoninë e dhënies së bursës së Ambasadorit. Në këtë aktivitet ishte i pranishëm edhe i ngarkuari me punë i Ambasadës së Republikës Popullore të Kinës, z. Wang Dexin. Kjo bursë konsiton me vlerësimin e […]

Ceremonia e 10-vjetorit të Institutit Konfuci në Universitetin e Tiranës

Me datë 16 nëntor 2023 në mbrëmje, Instituti Konfuci në Universitetin e Tiranës zhvilloi ceremoninë e 10- vjetorit. Kjo ceremoni u shoqërua me një falenderim të vecantë shoqëruar nga një dhuratë vlerësimi për Prof. Dr. Dhori Kulen, si themeluesi i institutit dhe zv/Rektorin e BFSU, Prof. Dr. JIA Dezhong si përfqësues i universitetit partner dhe […]

Regjistrimet në kursin e gjuhës dhe kulturës Kineze pranë Institutit Konfuci-UT për vitin akademik 2023-2024 (Semestri i parë)

Të gjithë të interesuarit për kursin e gjuhës dhe kulturës Kineze pranë Institutit Konfuci-UT për vitin akademik 2023-2024 (Semestri i parë), ju njoftojmë që me datë 11/09/2023- 11/10/2023 hapen regjistrimet. Kurset nisin pas datës 16/10/2023. Regjistrimi duhet të bëhet nga të gjithë studentët (të të gjitha niveleve) dhe është online në faqen tonë www.ciut.edu.al. Për […]

Njoftim mbi shtyrjen e afatit të dorëzimit të abstrakteve dhe zhvillimin e Konferencës e I-rë Ndërkombëtare “Chinese Language, Philosophy and Business”.

Ju njoftojmë se Konferenca “Chinese Language, Philosophy and Business”, do të zhvillohet në datën 16-17 Nëntor 2023.  Me prezencë fizike në Institutin Konfuci në Universitetin e Tiranës, Tiranë  Afati i dorëzimit të abstrakteve do të shtyhet për në datën 1 Tetor 2023.    *Data të rëndësishme:   -Dorëzimi i abstraktit: 1 tetor 2023   -Njoftimi për pranim: 16 tetor 2023   […]

KAMPI VEROR NË KINË

Hapen regjistrimet nga data 16-25 Maj, 2023 për kampin veror.   Instituti Konfuci organizon kampin veror “You and Me in Beijing”, në bashkëpunim me Universitetin e Studimeve të Huaja në Pekin, i cili mundëson qëndrimin e studentëve shqiptarë në kampusin e Pekinit.   Kampi veror këtë vit do të jetë me një kohëzgjatje prej dy […]

“Gjuha Kineze, Filozofia dhe Biznesi”

Viti 2023 shënon 10-vjetorin e Institutit Konfuci në Universitetin e Tiranës. Me këtë rast, në mesin e serisë së aktiviteteve që përkujtojnë arritjet e kaluara të Institucionit dhe përvijojnë synimet dhe aspiratat e tij për të ardhmen, Instituti Konfuci në Universitetin e Tiranës ka kënaqësinë të shpallë thirrjen e tij për aplikime për Konferencën Ndërkombëtare, […]

Thirrje për pjesëmarrje në konferencë shkencore ndërkombëtare:

“Didaktika e gjuhëve dhe kulturave të huaja: Nga politikat gjuhësore në qasjet për një kompetencë të shumëgjuhësisë” 23-24 Tetor 2023, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Tiranë Fakulteti i Gjuhēve të Huaja, Universiteti i Tiranës, zhvillon këtë konferencë ndërkombëtare në bashkëpunim me Universitetin “Fan S. Noli”, Korçë, Universitetin “Luigj Gurakuqi”, Shkodër, Universitetin “Ismail Qemali”, Vlorë, Universitetin […]

Regjistrimet në kursin e gjuhës dhe kulturës Kineze pranë Institutit Konfuci-UT për vitin akademik 2022-2023 (Semestri i dytë)

Të gjithë të interesuarit për kursin e gjuhës dhe kulturës Kineze pranë Institutit Konfuci-UT për vitin akademik 2022-2023 (Semestri i dytë), ju njoftojmë që me datë 20/02/2023- 20/03/2023 hapen regjistrimet (në auditor ose online). Kurset nisin pas datës 27/03/2023. Regjistrimi duhet të bëhet nga të gjithë studentët (të të gjitha niveleve) dhe është online në […]

CLOSE
CLOSE

CIUT