Njoftim

Ju rikujtojmë që janë hapur regjistrimet për gjuhën dhe kulturën kineze. Regjistrimi duhet të bëhet nga të gjithë studentët (HSK 1/HSK2) edhe ata që kanë qënë në semestrinë e parë (përjashtohen nga regjistrimi studentet e niveleve HSK 3 dhe HSK 4, të cilët vazhdojnë pjesën e mbetur të programit në semestrin e dytë). Për të kryer regjistrimin klikoni këtu:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd56wnbszvzcX1x0Vp2VqPbUiWVoFKk8bvSZYjJeQDab_eEdw/viewform?c=0&w=1