Njoftim

Ky është rezultati i fazës finale për konkursin “Shkrimi i Karaktereve Kineze” për vitin 2019. Fituesit të verifikojnë emrin e tyre në foto.

Urime fituesve dhe gjithë studentëve konkurent që morën pjesë!!