Njoftim

Ambasada e R.P. e Kinës në Shqipëri ju fton të merrni pjesë në dramën e kërcimit modern “Awakening”, të enjten me 14 Shkurt 2019, në orën 19:00-20:15, në sallën e Koncertit në Universitetin e Arteve, Tiranë.

Dhe me datë 15 shkurt 2019, në orën 18:00-20:30, ju ftojmë në godinën “Liria”, në sallën “Aula Magna” ku do të zhvillohet aktiviteti i shkëmbimit kulturor me kërcime tradicionale nga të dyja kulturat. Në aktivitet do të marrin pjesë trupa e kercimtarëve të ardhur nga Kina, pedagogët dhe studentë nga Instituti Konfuci-UT.