AKTIVITETET

AKTIVITETET

Ҫdo vit i ri akademik në Institutin Konfuci shoqërohet me një shumëllojshmëri aktivitetesh. Aktivitetet përkojnë sipas datave të kalendarit kinez dhe janë: Konkursi i Kulturës Kineze, Festa e Fenerit Kinez,

KAMPET VERORE

Instituti Konfuci prej dy vitesh organizon kampin veror “Summer Camp of Beijing”,në bashkëpunim me Zyrat e Institutit Konfuci Hanban në Pekin, i cili mundëson qëndrimin e studentëve shqiptarë në kampusin
BURSAT

BURSAT

Ambasada e R.P të Kinës në bashkëpunim me Institutin Konfuci ҫdo vit ofron bursa mësimore për studentët më të mirë. Bursat e ofruara kanë si qëllim përhapjen e kulturës kineze,
HSK

HSK

HSK Provimi i nivelit të gjuhës kineze (HSK) është një provim në seri që kontrollon nivelin e gjuhës kineze të njerëzve gjuha amtare e të cilëve nuk është gjuha kineze.
KURSET

KURSET

KURSET Instituti Konfuci në Universitetin e Tiranës për promovimin e gjuhës dhe kulturës kineze ofron mundësinë e zhvillimit të kurseve mësimore për gjuhën kineze. Nivelet që ofrohen janë: Nivelet e
Njoftim

Njoftim

Testimi i gjuhes kineze HSK do te mbahet diten e diele date 11 Qershor 2017. Afati i fundit per regjistrim eshte dita e premte date 12 Maj 2017. Regjistrimet behen
CLOSE
CLOSE

CIUT