Njoftim mbi leksionet e gjuhës dhe kulturës kineze

Ky njoftim është për të gjithë studentët e regjistruar për të ndjekur kursin e gjuhës dhe kulturës kineze në Institutin Konfuci në Universitetin e Tiranës.

Ju bejmë me dije se leksionet do të fillojnë nga dita e Hënë (datë 31 Tetor 2016).

Klikoni këtu  për të gjetur ndarjet në grupe si dhe oraret për secilin grup.

Nëse keni pyetje ose paqartësi mos hezitoni të na kontaktoni në:  [email protected]

Suksese!