Gentian Kryeziu

Gentian Kryeziu diplomuar në Fakultetin Ekonomik në Universitetin e Tiranës 2002-2006 (dega Finance). Nivelin master për gjuhën Kineze dhe Tregti Ndërkombëtare e ka kryer në Kinë pranë Universitetit “Zhejiang University of Technology” në Hangzhou. Që prej muajit Shtator të vitit 2021 mban pozicionin e lektorit lokal të gjuhës dhe kulturës kineze pranë Instituti Konfuci-UT. Z. Kryeziu ka eksperienca të mëparëshme pune në sektore të ndryshme si ato të Ndertimit, Minerare etj, ku ka qënë pjesë e kompanive të ndryshme Joint-Venture.

CLOSE
CLOSE

CIUT