Njoftim

Një delegacion nga Universiteti i Studimeve të Huaja të Pekinit (BFSU) vizitoi Tiranën nga data 13 prill deri me 16 prill 2019. Me datë 15 prill 2019, ky delegacion zhvilloi një vizitë kortezie ku u takua me drejtorin shqiptar të Institutit Erion Malaj, drejtorin kinez Huang Qiang dhe stafin e Institutit.

Delegacioni kinez u përfaqësua nga Zv.Rektori Yan Guohua, Jin Limin, Drejtoreshë e zyrës për Institutet Konfuci partner me BFSU, Ke Jing, Drejtoreshë e Marrdhënieve me Jashtë në BFSU dhe JIN Qiao, Pedagoge, Departamenti i Gjuhës Shqipe, Shkolla e Gjuhës dhe Kulturës Europiane.

1 2 3 4
<
>